Afdeling 545

Amnesty Presenteert: Autumn Sun

Vrijdagavond 8 oktober is de eerste avond van het nieuwe Amnesty seizoen in de Bunker in Gemert. De zomer is voorbij, en Amnesty staat te popelen om weer te beginnen. De avond zal worden verzorgd door Autumn Sun. Deze Gemertse formatie (vorige maand nog op het Gemert Bron voor Anderen veld op de jaarmarkt) zingt over de zon in de herfst en de herfst in de zon. Over goede vrienden in een storm en de storm in een goede vriend. Kleine, autobiografische luisterliedjes in de (new)folk traditie, met een melancholische ondertoon. In een wereld die steeds verder wordt ingepakt in beton zoeken zij naar dat wat echt is. ..

Autumn Sun bestaat uit Martijn Kuijten (zang/gitaar), Wim van den Hout (cello en double bass), Laury Achten (viool en zang), en Roland Ernst (percussie).

Amnesty zal actie voeren voor politieke gevangenen in Myanmar. Dit Aziatische land wordt al decennia lang geregeerd door een militaire junta. Meer dan tweeduizend mensen zitten gevangen omdat zij kritiek hebben geleverd op de regering.

Het optreden begint om 22.00 uur precies. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis, een gulle gift voor Amnesty wordt bijzonder op prijs gesteld.

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 2 december 2021.