Afdeling 545

Benefietavond in de Bunker 4 januari 2020

De benefietavond was voor Amnesty Gemert-Bakel een prachtige aftrap voor het nieuwe jaar!
Vlin Jo, Carbon Castle en AWOL zorgden voor mooie muziek, een prima sfeer en heel veel publiek. Ruim 100 handtekeningen opgehaald voor Saba Kordafshari en de Amnestypot flink gespekt zodat we door kunnen gaan met onze activiteiten. Artiesten, vrijwilligers en bezoekers enorm bedankt!
Herman
VlinJo CarbonCastleAWOL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
v.l.n.r: Vlin Jo, Carbon Castle en AWOL
 
Heb je goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Zet ze om in daden en kom naar de Amnesty benefietavond op zaterdag 4 januari in de Bunker!
Lokale artiesten zetten dan hun talenten in voor de plaatselijke Amnestygroep.
Het gevarieerde programma ziet er als volgt uit:
20.30 uur Vlin Jo (Linda van der Horst) zingt Engelse covers en enkele zelf geschreven gevoelige Nederlandstalige liedjes. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Een mooie ingetogen opening van de muziekavond.
21.30 uur Het Gemertse Carbon Castle speelt eigenzinnige covers van Tina Turner, Amy Whinehouse en vele anderen.
22.30 uur AWOL (Absence Without Leave) sluit de avond af met stevige eigen nummers en enkele covers uit het rijke rockverleden.Retro toetsgeluiden, vette baslijnen en strakke drumpartijen. 'Wij zijn niet in de jaren 90 geboren en dat mag je best horen.'
VlinJo300bpi
CarbonCastle300bpiAWOL 300bpi
 
 
 
 
------------ Vlin Jo ------------------------ Carbon Castle ---------- Absence WithOut Leave
Amnesty vraagt aandacht voor de Iraanse Saba Kordafshari. Deze moedige jonge vrouw voerde actie tegen het verplicht dragen van een hoofddoek en heeft hiervoor 24 jaar gevangenisstraf gekregen. Er kan een petitielijst worden ondertekend waarin gevraagd wordt om haar vrijlating. In verband met het volle programma begint de avond stipt op tijd. De entreeprijs van €5 gaat in zijn geheel naar Amnesty Gemert-Bakel. Iedereen is welkom!

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 2 december 2021.