Amnesty groep
Gemert-Bakel

PosterBoekenmarkt scaled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagavond 31 maart, zaterdag 1 april en zondag 2 april organiseert Jan Krol in de Gerarduskerk – ingang burg. Rietmanstraat – Gemert een tweedehands boekenmarkt. De gedachte van Jan Krol is om de gehele opbrengst ieder jaar aan een goed doel te schenken. Dit jaar heeft hij gekozen voor stichting Lotus Child Education. (www.lotuschildeducation.com)

De stichting is erop gericht educatie mogelijk te maken voor alle kinderen van het Lotus Children's Centre in Gachuurt – Mongolië. Toegang tot educatie is een basisbehoefte. Het is de basis voor hun persoonlijke-, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling. Het geeft kansen, kennis en zelfvertrouwen. Als de kinderen kans krijgen tot educatie kunnen zij stap voor stap de armoedecirkel doorbreken. Lotus Child Education wil ieder kind ondersteunen én stimuleren om hun eigen keuze te maken voor een betere toekomst.

De boeken krijgen een nieuw leven en er is een groot aanbod aanwezig van kwalitatief goede tweedehands boeken, waaronder romans, poëzie, kinderboeken, geschiedenis, kunst en brabantica. Voor de entree van €2,00 kun je een kijkje nemen en wat rondsnuffelen.

Op vrijdagavond 31 maart kosten de boeken €4,00 per kilo. Bij de aankoop van 10 kilo krijg je op deze vrijdagavond de 11e kilo gratis.

Op zaterdag 1 april kosten de boeken €4,00 per kilo. Bij de aankoop van 10 kilo krijg je op deze dag de 11e kilo gratis.

Op zondag 2 april kosten de boeken €3,00 per kilo. Bij de aankoop van 5 kilo krijg je dan op deze dag de 6e kilo gratis.

Iedereen is van harte welkom op vrijdagavond 31 maart van 19:00 tot 21:30 uur en op zaterdag 1 april en zondag 2 april 2023 van 10:00 tot 16:00 uur in de Gerarduskerk, ingang  burg. Rietmanstraat, Gemert. (zie foto) Entree €2,00. Pinnen tijdens de boekenmarkt is niet mogelijk.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van de boekenmarkt

InDeGerarduskerkIngangBurgemeesterRietmanstraat