Afdeling 545

Zaterdag 7 mei 2022: Amnesty viert de Vrijheid

 

In deze tijd mogen we ons rijk prijzen om in vrede en vrijheid te leven. We vieren dit op zaterdag 7 mei met twee activiteiten.

 

Logo4 

 Overdag: wandelen voor vrijheid

 

Houd je van wandelen? Om 13.30 uur begint een wandeling van 11 km langs de grenzen van Vorstendom Gemert. Meer informatie op wandelvoorvrijheid.nl
De geplande lezing van Ad Otten is door onvoorziene omstandigheden helaas komen te vervallen.

 

 

 

's Avonds: Lezing en muziek

 

DieterDe eerste Amnestyavond in de Bunker sinds januari 2020. Eindelijk mogen we weer, hopelijk wordt het een ouderwets gezellige Amnesty avond. 

 

20.00 uur: Geschiedenisdocent en gepassioneerd verhalenverteller Henk Giebels praat ons bij over de bevrijding van Gemert door Franse revolutionairen in maart 1793.

 

21.00 uur: Dies en Terry brengen ons in de stemming met een akoestisch optreden, waarbij ze op reis door Europese en Zuid-Amerikaanse muziektradities, aangevuld met een beetje Americana.

 

22.00 uur: Good Souls, een sympathieke Indie-Rock band uit het zuiden van het land, speelt voornamelijk eigen nummers, aangevuld met minder bekende covers. Mooie liedjes met een rauw randje, een melancholische deken van muziek. Een aanrader!

 

Tijdens de avond kan een petitie worden getekend tegen de oorlog in Oekraine.

De toegangprijs is 5 euro, dit geld gaat naar het werk van Amnesty Gemert-Bakel.

Iedereen is van harte welkom!

 

GoodSouls 

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 25 juni 2022.