Afdeling 545

Welkom op de website van Amnestygroep Gemert-Bakel

 

Ballon 300bpi

 

  ons op FaceBook

 

 

Amnesty International is een wereldwijde beweging met meer dan 7 miljoen mensen die strijdt tegen onrecht. We voeren actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Zie verder wie-we-zijn/ons-verhaal

 

Amnesty International vindt jouw privacy belangrijk en houdt zich zorgvuldig aan de wet- en regelgeving hierover. Door deze link te volgen kun je lezen wat dat inhoudt.

 

 

Ook in Gemert-Bakel is een actieve Amnestygroep. Normaal gesproken zie je ons regelmatig tijdens acties en evenementen, maar door de beperkingen vanwege corona is het momenteel erg stil.

 

Gelukkig kunnen er brieven worden geschreven, wat onze meer dan 60 schrijfabonnees enthousiast doen.

Elke maand worden de brieven bij de schrijfabonnees bezorgd. Bij schrijfabonnement kun je lezen voor wie we deze maand actie voeren.

Doe je ook mee? Meld je nu aan!

 

Zijn mensenrechten belangrijk voor je en wil je actief met onze groep mee gaan doen? En wil je weten wat er dan van je verwacht wordt? Bij "Collega's gezocht" kun je lezen wat het inhoudt om in een plaatstelijke Amnestygroep actief te zijn. Je bent van harte welkom!

 

 

Er zijn wereldwijd veel wetten en beperkingen door het coronavirus. De inpact kan enorm zijn. Wil je weten hoe Amnesty denkt over corona en mensenrechten? Op www.amnesty.nl vind je heel veel informatie.

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 2 december 2021.