Afdeling 545

Benefietfestival goede start van het nieuwe Amnesty jaar

 

Met een mooie gevarieerde muziekavond in de Bunker heeft Amnesty zaterdag 10 januari de toon gezet voor het nieuwe jaar.

Een intiem optreden van het folk duo REBELLE werd gevolgd door de frisse muziek van de Indiepopband Exit Clause en afgesloten met opzwepende covers van de lokale band 7:Dirty.

Het is fantastisch dat er elke keer weer artiesten zijn die graag belangeloos voor Amnesty willen spelen, wij zijn de muzikanten hier natuurlijk heel dankbaar voor.
 

Enkele dagen na de onthutsende gebeurtenissen in Parijs was het  voor Amnesty belangrijk stil bij te staan bij de terroristische aanslagen. Veel bezoekers lieten een foto maken om uiting te geven aan hun medeleven voor de slachtoffers van het satirische magazine Charlie Hebdo, en hun bezorgdheid over de bedreiging van de vrije meningsuiting.

Daarnaast werden veel handtekeningen opgehaald om de aandacht te richten op de bescherming van de bootvluchtelingen, die in grote getale de oorlogsgebieden ontvluchten, en waarvan er het afgelopen jaar meer dan 3000 zijn verdronken of vermist.

De deuropbrengst gaat in zijn geheel naar Amnesty Gemert-Bakel. We kunnen dus meer dan tevreden zijn over deze avond. Artiesten, Bunker-vrijwilligers en de bezoekers van de avond: Dank jullie wel!

Bekijk de foto's.

 

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 29 december 2021.