Afdeling 545

Mooie muzikale bluegrass en americana avond

 

GerardHennkFranklin 300bpiZes gepassioneerde muzikanten hebben op vrijdagavond 18 maart in de Bunker voor een mooie en gezellige Amnestyavond gezorgd. Het publiek waardeerde de avond met een gulle gift in de collectepot en veel handtekeningen onder de petitielijst.

Gerard, Franklin en Henk brachten de zaal in de stemming met zelfgeschreven liedjes over persoonlijke ervaringen. Op YouTube kun je nagenieten van een deel van hun concert.

 

 

Bluegrass 300bpiNa de pauze speelden de geroutineerde muzikanten van Bont & Bluegrass bekende en minder bekende popsongs, overgoten met een dikke laag bluegrass. Ze hadden er duidelijk zin in, met twee lange sets afwisselende muziek zorgden ze er voor dat het publiek tot net voor sluitingstijd werd verwend.

 

De collectepot was goed gevuld, en er werd een flink aantal handtekeningen verzameld voor drie journalisten uit Kameroen, die middenin een rechtszaak zitten omdat ze hun journalistieke bronnen niet openbaar willen maken. We kunnen terugkijken op een fantastischt avond, en we willen alle muzikanten, de vrijwilligers van de Bunker en het publiek bedanken voor hun muziek, de handtekeningen, de gulle donaties en de gezelligheid.

 

De volgende Amnestyavond in de Bunker is op 5 mei, als we met elkaar Bevrijdingsdag gaan vieren. Graag tot dan!

Zoeken

SteunAmnesty

Website Amnesty Nederland

Panelbear script

  • Laatste wijziging 29 december 2021.